divendres, 20 de gener del 2017

Monster High

 
Fa temps que volia alguna Monster High, però per el que són les trobava una mica cares, fins que un dia en algunes botigues les vaig veure d'oferta i vaig pensar.....ara sí que toca una Monster.....i no solament ha entrat a casa una......jejeje.
He vist per internet que les noves li han canviat una mica els ulls li fan més rodons, a mi m'agraden molt més els ulls fins d'ara.
Primer vaig comprar la Abbey que era la que m'agradava i després van venir la resta.
  
 
Col.lecciò Ever After High 
 
És un personatge de la sèrie web animada Ever After High, creada per l'escriptora Shannon Hale i per l'empresa Nerflix. La sèrie tracta sobre les històries dels fills adolescents de personatges famosos de contes de fades clàssics , cançons de bressol i mites grecs, que estudien en una escola-internat anomenada Ever After High.
Aquesta és el personatge Raven Queen , la filla de la Reina Malvada de Blancaneu i els set nans. 

 
Abbey Bominable és la filla del Yeti, prové del Himalaya per això desprèn fred i flocs de neu, la seva pell és gelada. La seva mascota és una mamutita bebè que es diu Tiritona. Li agrada fer Snowboard i patinar sobre gel.





 
 
Spectra Vondergeist és un fastama i pot flotar en l'aire i atrebesar parets i objectes, la seva mascota és una hurona fatasma es diu Furita 
 
 
 
 
Kiyomi Haunterly, és la filla del fantasma sense rostre



Frankie Stein , la filla de Frankenstein i de la seva xicota i no sap l'edat que té, la seva mascota és Watzit un gos.Li agrada anar de compres i escriure en el seu diari. Li encanten les revistes per monstres adolescents.
 
 
Espero que us hagi agradat i ja sabeu podeu deixar comentaris.
Una abraçada

1 comentari:

ILONA ha dit...

Yo tengo unas cuantas, me llevé una sorpresa la primera vez que tuve una en la mano, son más bonitas de lo que me parecían al verlas en fotos. Pero lo que más me alucina son lo versátiles que son para customizarlas, con lo chiquitinas que son y las maravillas que hacen con ellas.
Saludos.