dilluns, 5 de setembre del 2016

Vacances 2016



Aquestes vacances hem estat per la Conca de Barberà i hem aprofitat per fer fotos amb els playmobils.
La Conca de Barberà és una comarca de Catalunya que pertany a la Província de Tarragona i la seva capital es Montblanc. Una comarca principalment agrícola dedicada al conreu de la vinya i cereals, la seva atracció turística és la ruta dels Cister on es troba els principals monestir medievals catalans i les tombes de bona part dels reis i reines de la corona Catalano-Aragonesa.
Aquí us deixo unes fotos fetes aquest estiu amb playmobils, una de les meves aficions a la qual els nostres familiars i amics s'estan aficionant.

 




 
 






   
 
 

 
Aquí algunes vistes d'aquest estiu



 
Espero que us hi hagi agradat i no dubteu en deixar comentaris.
 











5 comentaris:

ANNAIS ha dit...

Hola Krisclica!! M'ha encantat veure els teus playmobils ... i el seu viatge per terres de la Conca de Barberà, una zona que m'encanta i està plegada d'historia. Els monestir de la Ruta del Cister són impressionats. Me n'alegro molt que hagis gaudit de les teves vacances.
Una abraçada molt gran. Després d'uns quants mesos sense dir res, degut a la planificació de les meves vacances, torno a estar en actiu.
Petons

MIS MUÑECAS ha dit...

Hola Kriscicla! A mi marido le encantan los playmobil y poco a poco está consiguiendo que también me gusten a mi. A ambos nos encanta la divertida manera de presentar la bonita cuenca de Barberà gracias a estos simpáticos personajes. Besitos.

krisclica ha dit...

Moltes gràcies Annais,en sagarda molt la Conca de Barberà te llocs molts interessants i plens d'història.
Una abraçada molt gran també per tu.

krisclica ha dit...

Hola Cely, la verdad que la afición de los playmobils me viene de mi marido y nos gusta mucho hacer fotos con ellos.
Un abrazo

krisclica ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.