dilluns, 26 de setembre del 2016

Nancy vestidos de grandes disñadores

En aquesta entrada vull parlar de la colección Nancy vestidos de grandes diseñares, quant va sortir no tenia pensament de fer-la, però després de veure els comentaris i fotos de la gent que ho havia comprat.......vaig decidir comprar el primer per tenir la meva opinió, i després de rumiar, tornar a mirar comentaris ...etc vaig decidir que volia fer-la, hi ha models que m'agraden més o menys, penso que cada vestit te el seu que.
 Crec que no estan malament i els teixits em sembla de molt més bona qualitat que els propis de la marca Nancy. He de dir que no entenc del tema de patronatges, ni de cosir.
He llegit comentaris de què és un engany que no especifiquen per quin tipus de Nancy és, però en cap lloc ha sortit foto de la Nancy new.........no li serveixen per a la Nancy new, ja que tenen el cos diferent.


1. Vestit d'Hannibal Laguna
La Nancy Morena Comunio
He sentit que hi ha hagut gent que no li ha anat bé, que no el pot cordar, que li cau...., amb el meu no he tingut cap problema, és veritat que si vols jugar amb la Nancy li cau però si li deixes posat amb un prestatge a la meva no li cau.






2. Vestit de Roberto Verino
La Nancy Morena comuniò
Aquest no és del que més m'agrada però encara així el trobo maco, amb aquest m'he trobat que la màniga de braç és un pelin estreta i costa pujar-li fins a dalt i li corda molt justet, com podeu veure en una foto. Estic segura que aquest no li deixaré posat a cap Nancy pel tema del color que podria tacar-la.







3. Vestit de Devota & Lomba
La Nancy conjunto de otoño
Aquest vestit m'agrada molt, li queda perfecte i li corda bé, el que no m'agrada gaire és el cinturó que li hi han posat, però......que hi farem. 







Espero que us hagi agradat i ja sabeu podeu deixar comentaris.
Una abraçada






dilluns, 5 de setembre del 2016

Vacances 2016



Aquestes vacances hem estat per la Conca de Barberà i hem aprofitat per fer fotos amb els playmobils.
La Conca de Barberà és una comarca de Catalunya que pertany a la Província de Tarragona i la seva capital es Montblanc. Una comarca principalment agrícola dedicada al conreu de la vinya i cereals, la seva atracció turística és la ruta dels Cister on es troba els principals monestir medievals catalans i les tombes de bona part dels reis i reines de la corona Catalano-Aragonesa.
Aquí us deixo unes fotos fetes aquest estiu amb playmobils, una de les meves aficions a la qual els nostres familiars i amics s'estan aficionant.

 




 
 






   
 
 

 
Aquí algunes vistes d'aquest estiu



 
Espero que us hi hagi agradat i no dubteu en deixar comentaris.